heljarod_top2

IMG_4871

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte

mars 25 @ 18:30 - 20:00

Årsmötet närmar sig, där vi synar föreningens arbete under det gångna året, väljer styrelsemedlemmar m.m. Då vi har en pågående pandemi måste vi anpassa oss och inbjuder till ett möte som är både digitalt och fysiskt. Vi ber därför alla intresserade att anmäla sig i förväg, samt ange vilken deltagarform man önskar – videomöte eller fysiskt på plats.

Tid: Torsdag 25 Mars kl 18.30
Plats: Videomöte via Zoom eller på gården
Anmälan senast söndag 21 mars: info@heljarodsgarden.se eller 042-680 24, ange ”Video” eller ”på plats”

(*)Videomötet hålls via Zoom. Det fungerar genom att man får inbjudan på en länk som man klickar på. På laptop/pc fungerar detta direkt för de allra flesta. På platta och mobil krävs att man laddar ner Zoom-appen. Inget konto krävs. Här finns mer information om Zoom .Videmötet kommer att öppna för anslutning från kl 18.00.

Till årsmötet kommer ett förslag från styrelsen. Förslaget är en stadgeändring. I nuläget står det att det ska vara 7 ledamöter i styrelsen. Förslaget är att ändra detta till 5-7 ledamöter. Detta för att det länge varit 5 styrelsemedlemmar och att förening i efterhand inte ska få problem av tex banken för minoritet av ledamöter vid beslut.


Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
mars 25
Tid:
18:30 - 20:00