Erbjudande för församlingsarbetare

I en alltmer temporik och mångfacetterad vardag kan vi ana att det skulle vara en tillgång för er att i lugn och ro få dra sig undan för att avskilt få återhämta sig, be och fördjupa sig i sin tro och sin roll som ledare.
Vi vill för detta ändamål bereda möjlighet för präster, pastorer, diakoner och alla församlingsarbetare, att till ett frivilligt pris utnyttja gården för detta syfte.

Varför gör vi det här?
Det är värdefullt att i lugn och ro får dra sig tillbaka, en dag eller två, för att samla kraft och styrka, samt i avskildhet kunna tänka färdigt utan att bli avbruten, planera och tänka framåt för sin församling. Samtidigt önskar vi bön och välsignelse för denna plats. 

Heljarödsgården vill utifrån vår vision vara en resursplats åt församlingarna där ni i avskildhet kan få uppleva en lugn och avstressad tid för umgänge med Gud.

När gäller erbjudandet?
Välkommen att nyttja lägenheten, rum 9, på vår gård under vardagar från måndag morgon till fredag kl. 13.00. Lägenheten har egen ingång och öppnas med elektroniskt kodlås. Den innehåller pentry (för självhushåll), badrum med dusch, en bädd och en bäddsoffa.

Bokning kan göras tidigast sju veckor i förväg. Avgiften är frivillig och betalas i efterhand. Ni meddelar oss vid er insättning om fakturaunderlag önskas. 

Med detta erbjudande följer inga förpliktelser. Vid stor efterfrågan förbehåller sig Heljarödsgården rätten att fördela erbjudandet mellan församlingarna.